2 Νοε 2010

καφεδάκι στη "Φωνή της Ελλάδας"..

Μέχρι τώρα έλεγα ότι οι αναρτήσεις παρουσιάζουν μία πραγματικότητα, αλλά ξαφνικά χθες, 1η μέρα του φετινού Νοεμβρίου, όλα ήρθαν 'τα πάνω- κάτω'... 
Άλλο ένα αξίωμα του blogging κατέρρευσε, ευτυχώς όμως αυτό δεν με χάλασε.
Ίσα ίσα!

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η ανάρτηση της 27ης Οκτωβρίου, οπότε και σάς συνιστούσα ποιά ραδιοφωνική ενημερωτική εκπομπή να ακούτε το πρωί, θα αποτελούσε μία ανάρτηση που αντί να περιγράφει μια πραγματικότητα, τελικά θα δημιουργούσε τη δική της πραγματικότητα. 

Ο Θεός του Διαδικτύου και τρελλές συμπτώσεις, με έφεραν το χθεσινό πρωινό στο ίδιο το στούντιο της εκπομπής που σάς περιέγραφα, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Απλά έτυχε ο τακτικός αναγνώστης του μπλόγκεως και συνονώματός μου Γαβριήλ Ρεμούνδος (ο οποίος υπογράφει στα σχόλια ως..."ενάδερ Γκάμπριελ"!!) να είναι ούτε λίγο-ούτε πολύ ο ...ηχολήπτης της συγκεκριμένης εκπομπής, κάτι το οποίο το έμαθα την ημέρα που ανέβασα την ανάρτηση για την εκπομπή, και από κει και πέρα καταλαβαίνετε... 
Όλα έγιναν πολύ εύκολα!

Η Έλενα Καραγιάννη αγκαλιά μετά του μπλόγκεως!

Η δημοσιογράφος Έλενα Καραγιάννη, παραγωγός της εκπομπής "Καφές Ελληνικός" που μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή μεταξύ 9 και 11 το πρωί, με περίμενε με έτοιμο το μικρόφωνο της ΕΡΑ5 για να στολίσουμε μαζί την απαρχή του φετινού Νοεμβρίου.

Δεν θα πω περισσότερα. 
Άλλωστε αυτή η ανάρτηση είναι...ραδιοφωνική, πλαισιομένη με τις φωτογραφίες που τράβηξα στο στούντιο και στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου (πώς κατάφερα και δε χάθηκα εκεί μέσα, είναι θαύμα!).
 δύο Γαβρίληδες σε ένα στούντιο συγχρόνως! δεν γίνεται κάθε μέρα!

Γαβριήλ φωτογραφίζει, Γαβριήλ ηχολαμβάνει και Έλενα κάνει ραδιόφωνο...

Δεν σάς κρύβω πάντως ότι δεν μού αρέσει καθόλου η φωνή μου όταν την ακούω μαγνητοφωνημένη, αλλά όπως με διαβεβαίωσε κόσμος και κοσμάκης, στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει όταν ακούν τη φωνή τους. Συγχωρέστε το τρακ μου και το κόμπιασμά μου. 
Δεν είναι μυστικό ότι εκφράζομαι πολύ καλύτερα γράφοντας. 
Δείτε το σαν μία ακόμα... άσκηση θάρρους..


Και μια λεπτομέρεια που δεν θα την ξεχάσω : 
Στα μουσικά διαλείμματα χτύπαγαν τα τηλέφωνα από τις τέσσερεις άκρες της Γης, στέλοντας σε μένα και στην Έλενα χαιρετίσματα κι ευχές. 
Μοναδική εμπειρία!! 
Ξέρετε πόσοι άνθρωποι ακούνε τη Φωνή της Ελλάδας; Χαμός! 

Λοιπόν, σταματώ την πολυλογία και το μόνο που θα ήθελα από σάς είναι ..επιείκεια
Καλή ακρόαση.. 

 
"Καφές Ελληνικός" (ΕΡΑ5) 01.11.2010 - Πρώτο Μέρος

 

"Καφές Ελληνικός" (ΕΡΑ5) 01.11.2010 - Δεύτερο Μέρος

  
 
"Καφές Ελληνικός" (ΕΡΑ5) 01.11.2010 - Τρίτο Μέρος
  
 
"Καφές Ελληνικός" (ΕΡΑ5) 01.11.2010 - Τέταρτο Μέρος


σημασία έχει ότι το διασκέδασες 
ότι σού έτυχε κι αυτό
κι ότι έχεις δύο νέους καλούς φίλους


16 σχόλια:

δεσποιναριον είπε...

Τελειο! "Ο μπλογκερ που παει παντου" κατα το "ο Πετρος που παει παντου" Τωρα θελω να ακουσω με την ησυχια μου τα τεσσερα επεισοδεια και να επανελθω με σχολια. Α τουτ α λ'ερ

δεσποιναριον είπε...

Τι σχολιο να αφησω τωρα! Γαβριλακι δε μπορεις να φανταστεις ποσο απολαυσα την συζητηση σου στο ραδιοφωνο με την κυρια Καραγιαννη. Τι επιεικεια μου λες και κουραφεξαλα, οπως σε ξερω, παντα ωραιος στη συζητηση. Δε λεω αλλα για να αφησω κι αλλους να πουν. Απλα μονο, χαιρομαι που ειμαστε φιλοι!

Panagiotis Latas είπε...

Τι να σου πω βρε Γαβριήλ... Είχα μόλις τελειώσει ένα γράψιμο που κράτησε 16 ώρες με μια μόνο διακοπή. Είχα αρχίσει να ζαλίζομαι από τη κούραση και... τσούπ, βλέπω το μήνυμά σου για τη νέα ανάρτηση στο μπλόγκ και με ξενύχτησες!!! Είσαι απαράδεκτος! Έπρεπε να πείς στην Έλενα Καραγιάννη να κάνετε άλλη φορά την εκπομπή «γιατί ο Τάκης είναι ταλαιπωρημένος»! Είσαι διπλά υπεύθυνος γιατί τα είπες απλά, στρωτά, ανθρώπινα και με αγάπη για το μπλόγκ και με ανάγκασες να τα ακούσω όλα!
Λοιπόν πρόσεξε: Την επόμενη φορά -γιατί πιστεύω πως θα υπάρξουν και επόμενες- θα έχεις πρόβλεψη για fast play γιατί δεν θέλω να χάνω επεισόδια!
Ήσουν πειστικός για να ξεκινήσουν κι άλλοι να μπλογκάρουν (τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;).

Εγώ και το φιλαράκι μου το GreeceSOS.gr σ᾽ευχαριστούμε

Τάκης Λάτας
Υ.Γ. Μ᾽άρεσε και αυτό που είπες για τον παππού σου: «Τουλάχιστον δεν πρόφτασε να δεί τα χάλια μας»...

Νέμεσις είπε...

Μπορεί να ήταν νες καφέ ο καφές μου, αλλά ήταν εκπληκτικός και απολαυστικός.
Γαβριήλ με κατέπληξες και τι καλύτερο πίνοντας το πρωί καφέ να κάνει κάποιος αυτό που κάνει το ραφιόφωνο.
Να φτιάχνει εικόνες!
Εκπληκτικές οι εικόνες που έστειλες Γαβριήλ μέσα από τις συχνότητες.
Με αρωματα του σήμερα και του χθες.
Με χρώματα-μυνήματα που τα εκτόξευσες με το μπλε της θάλασσας που επέλεξες για τα τραγούδι.
Eυχαριστώ blogger Γαβριήλ για τον καφέ :)

orfia είπε...

Ειμαι γραφειο και εδω δεν επιτρεπεται...να "ακουμε"...αλλα υποσχομαι το βραδακι με την ησυχια μου να σε απολαυσω και να σχολιασω...!!! αλλα απο οτι διαβαζω στα σχολια λες να αλλαξεις επαγγελμα???Καλημερες!!

Ανώνυμος είπε...

γαβριηλ ωραια τα ειπες ... αλλα δε μ'αρεσε η φωνη σου !!! :Ρ

ο εναδερ g.

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

χαχαχααχ ρε γαβριηλ τι γλυψιμο ειν αυτο! χαχαχαχαχ

orfia είπε...

Λοιπον....πρωτα απο ολα...για τη φωνη!!! Τι φωνη ραδιοφωνικη ηταν αυτη?? Θα κανεις θαυμαστριες Γαβριηλ και για τη φωνη σου τωρα!!! Αν και σε ειχα ακουσει σε μια αλλη σου αναρτηση που ειχες κανει ανεβοκατεβαινοντας στο ερημο μετρο της πρωτευουσας! Εμαθα και για το σημα κατατεθεν του μπλογκ σου για το σαλιγκαρι, πολυ σοφο και βεβαια καθολου μα καθολου δεν φανηκες με τρακ, αντιθετα θα ελεγα οτι συνεντευξιασθεις με μεγαλη ανεση...!! Να πω και σε ανωτερα???Πολυ μου αρεσε. Καλο βραδυ!

Konstantina Kolliopoulou είπε...

gia allh mia fora mia euxaristh ekplh3h! auto to kinhma tou gabrihlismou telika m aresei poly!!!!!!!!!!filakia apo enan hmi-xeimwniatiko pyrgo, kapou sthn hleia... kai keep going boss o gebrihlismos 8a perasei!

panathinaeos είπε...

ραδιοφωνικε Γαβριλη εισθε απολαυστικος και απαραδεκτος!!!!
γιατι ακουσαμε και μετα δεν μπορουσαμε να επανελθουμε στην καθημερινοτητα και να πραξομε τα δεοντα...
ειμεθα εκει με το βλεμμα καπου και τη σκεψη μακρυα....
ευαριστουμε και θελουμε κι αλλα τετοια!!!

Maaike Konialis Riedijk είπε...

Dear Gabriel,

Your voice was the voice we know and it sounded normally. It was very interesting. To be honest I also prefer to listen to a calm program in the morning and don't like to watch and listen the tv programs with "paratirakia" . Thank you for all you are "blogging".

Χερουβείμ είπε...

Μπράβο! την καλημέρα μου..!

Peggy είπε...

Μπράβο, καμάρι μου, Γαβριήλ!!! Έεεετσι!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι μας ξάφνιασες ευχάριστα!
...εκεί που λέω ότι δεν ύπαρχει κάτι άλλο να κάνεις...τσουπ!!! καινούργιος άσσος από το μανίκι!
Προσπαθω (μάλλον μάταια) να φανταστώ τι θα δω στην συνέχεια...
dark

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

παιδια, σάς ευχαριστω πολύ ολους και για ολα :-)
ό,τι άλλο να πω θα είναι γλυκανάλατες σάλτσες. έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά εδώ μέσα οπότε πραγματικά θεωρώ ότι δεν έχω τι άλλο να πω :-)
σάς ευχαριστω πολυ πολυ

Λίντα Έλενα Σπυροπούλου είπε...

Ήμαρτον !!!!! πώς κατάφερες να με προσηλώσεις 30 λεπτά ακούγοντας σε στην εκπομπή " καφές ελληνικός" ούτε εγώ δεν ξέρω...(και όχι επειδή με θεωρώ τόσο επιλεκτική αλλά επειδή μετά τι δουλειά δύσκολα προσηλώονομαι) ....σήμερα όμως μετά από τη δουλειά ένιωσα ότι με ξεκούρασες ακούγοντας σε !!!! προληπτικό δεν σε περίμενα βέβαια ....(πολύ με διασκέδασε) ...συγχαρητήρια για το μπλόκ, το θάρρος να βγεις στην εκπομπή και ίσως τελικά με παροτρύνεις να κάνω και εγώ το δικό μου "μπλοκάκι". Η φωνή σου δε εξαίρετη...δεν ξέρω γιατί δεν σου αρέσει ???? Μπράβο Γαβριήλ σε χάρηκα μα το Θεο !!!!!!








Related Posts with Thumbnails