8 Απρ 2012

ευχές άνευ περιεχομένου

Ενώ όλα δείχνουν ότι μάς περιμένει ακόμα ένα καταθλιπτικό Πάσχα, που ακολουθεί έναν εξαιρετικά κρύο και ακόμα καταθλιπτικότερο χειμώνα και -οποία έκπληξις!- που θα το διαδεχθεί ένα προβληματισμένο καλοκαίρι, 
εγώ ..βαρέθηκα!


Είναι πράγματι αξιοπερίεργο ότι παρά την όλη κατάντια της ελληνικής κοινωνίας, η γυάλα του πολιτικού κατεστημένου ακόμα δεν έχει ξεχειλίσει από τόσο βόρβορο. Αυτή η γυάλα αποδεικνύεται εξαιρετικά ανθεκτική, καθώς η ξύλινη γλώσσα γίνεται ακόμα πιο ξύλινη και οι ειδήσεις των καναλιών ακόμα πιο κατευθυνόμενες. 
Και όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου, που μόνο ένας Ιονέσκο θα μπορούσε να συλλάβει, αποκτά όλο και περισσότερους θεατές. Θεατές που μόλις που συγκρατιούνται να μην ανέβουν στη σκηνή, για να την γεμίσουν με ..γιαούρτια και αυγά : το μόνο 100% εγχώριο προϊόν που παράγει αυτή η ρημαδιασμένη χώρα.


Κάπως έτσι μάς βρίσκει όλους και αυτό το Πάσχα.
Κι εγώ έχω πια βαρεθεί αυτές τις διαπιστώσεις.

Δεν ξέρω τι να μάς ευχηθώ πια.
Ποιά ευχή θα μπορούσε να πιάσει τόπο - Άγνωστο.

Το γνωστό "Καλή Ανάσταση" με όλα τα χιλιοειπωμένα κοινωνικοπολιτικά υπονοούμενα,  μού ακούγεται τόσο μα τόσο κοροϊδίστικο πια.. 
Για ακόμα μια χρονιά..



4 σχόλια:

Tradescadia είπε...

Πάντα θετικός και αισιόδοξος βρε Γαβ!

Καίτη Παρασκευά είπε...

Μoυ αρέσει το άρθρο συμφωνώ με το "βαρέθηκα" το δικό σου...Ομως κάτι σημαίνουν τα γιαούρτια ακόμα και αν θεωρηθούν λάθος τρόπος διαμαρτυρίας.Κατι σημαίνει ακομα και αυτό το λάθος.

Αλίκη Παπαχελά είπε...

Αυτή η γυάλα, πρέπει να βρύμε έναν τρόπο να σπάσει όσο ανθεκτική και νάναι! Κι αυτή θα έχει μιά Αχίλειο πτέρνα! Δεν μπορεί! Να την βρούμε, λοιπόν!
Κι όσο κι αν το βαρέθηκες, θα το πω! Καλή Ανάσταση, μ όλες τις πτυχές και προεκτάσεις!

δεσποιναριον είπε...

Μου ειναι πολυ δυσκολο να σχολιασω σ'αυτη την αναρτηση, οχι γιατι εχει αρνητικο χαρακτηρα αλλα γιατι πραγματικα εχεις δικιο που βαρεθηκες και εσυ και πολλοι αλλοι. Και δε ξερω τι απαντηση να σου δωσω. Ουτε τι ευχη. Η μαλλον ξερω, καλη υγεια και να μη παραιτηθεις, οι Αναστασεις θελουν κοπο.








Related Posts with Thumbnails