11 Αυγ 2011

Γιε μούυυυυυυ...!!

Ότι ο κόσμος είναι μικρός -δεν είναι μυστικό.
Αλλά τόσο μικρός πια! Ε, δεν το περίμενα...

Μέσα σ'όλη τη βαβούρα των ημερών και των αναρτήσεων, είχα ξεχάσει να σάς πω ότι κατέφτασε στο Τελ Αβίβ και η γλυκιά μου Ντόρις (οι παλιότεροι αναγνώστες ίσως τη θυμόσαστε από αυτήν εδώ την παλαιότατη ανάρτηση..)

Και λοιπόν που λέτε, αφού είχαμε ντιρλικώσει καλά-καλά τα δυό μας σε ένα πολύ καλό αραβικό εστιατόριο στην Παλιά Πόλη της Γιάφα (θα επανέλθω επ'αυτού λίαν συντόμως!), και ενώ παλεύαμε να γλυτώσουμε από τις λακούβες που ο Δήμος θεώρησε καλό να σκάψει εν μέσω καλοκαιριού, ακούμε από κάπου μακρυά και μέσα από τα στενά ένα μπουζούκι ελληνικότατο!


Κάθε μπλόγκερ που σέβεται τον εαυτό του, κουβαλά πάντοτε μαζί του την ψηφιακή του φωτογραφική μηχανή και στο σημείο αυτό, εγώ απλώς θα βγάλω το σκασμό για να δείτε τι επακολούθησε εν μέσω του δρόμου και εις επήκοον όλων των αμέριμνων ισραηλινών παρευρισκομένων.
Το μόνο που θα σάς παρακαλέσω είναι απλώς να μού συγχωρέστε τα φάλτσα αλλά και το ότι αδυνατώ να απομνημονεύσω στίχους τραγουδιών -άλλο ένα ακόμα πρόβλημά μου...-



Και τώρα θα μού πείτε : 
"Σιγά τα ωά! Κάθε μέρα σχεδόν υπάρχει τουλάχιστον ένα βραδινό μαγαζί στο Τελ Αβίβ και στα περίχωρα που παίζουν ελληνική μουσική. Για καινούργιο μάς το λες;"

Σύμφωνοι!
Όμως, για τρελλή σύμπτωση, η σύζυγος του ιδιοκτήτη έχει πρώτο ξάδελφο στη Ρόδο, που όχι μόνο απλά γνωρίζω αλλά είναι πολύ πολύ πολύ καλός φίλος! 
Ε λοιπόν, η Μάζαλ Σκανταριόν δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο φακό αυτού εδώ του ταπεινού  μπλόγκεως και αποφάσισε να τού πει τα καθ'έκαστα, στα μούτρα !


απλά, όμορφα και σταράτα

Ε, ναι λοιπόν.
Ο κόσμος, όχι μόνο είναι μικρός..
..ένα τίποτα είναι τελικά!



και να'τηνα κι η γκρίζα διαφήμιση:

η ψαροταβέρνα του  "Σαμπετάι του Ωραίου" (Shabetay ha' Yafe) βρίσκεται στην οδό HaHalfanim 7 (Α'Χαλφανίμ 7) στην Παλιά Πόλη της ΓιάφαΤις Τετάρτες κλείνουμε τραπέζι στο τηλέφωνο 009723-6832250. Αλλιώς...μπουζούκι -δεν έχει!



6 σχόλια:

Αλίκη Παπαχελά είπε...

Καλάαααα! Δεν παίζεσαι, λέμεεεε! χεχεχεχε

Ρούλα είπε...

Πολύ μα πάρα πολύ σας καμάρωσα με την Ντόρις :) Έχεις προσέξει ότι στις ελληνικές βραδιές που διοργανώνουν εκτός Ελλάδας το ρεπερτόριο είναι μιας άλλης εποχής, πολλών δεκαετιών πίσω;

Άντζελα Σπανού είπε...

χαχαχαχα!!! Μπήκες τελικά και πάλι τό 'κανες το θαύμα σου!!!!

Μαρία Μητροπούλου είπε...

χαχαχχαχαχχααχ!!!! τι καλααααα!!!!!!!!!!!

Carlo Camchis είπε...

xaxaxaxaaxax ! apisteyto!

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

Κάρλο το είδε ο μπαμπάς σου;;
Πες του το!








Related Posts with Thumbnails