22 Ιαν 2010

νά' μαι πάλι..

Μη νομίζετε ότι σάς ξέχασα και δε σάς γράφω πιά. Για όλα φταίει το wifi του ξενοδοχείου μου στη Λευκωσία, που ήταν τόοοοσο γρήγορο λέει, που ...τό'βαλε στα πόδια. Έτσι οι μέρες πέρασαν, το wifi έγινε καπνός και συνεπώς ...αναρτήσεις γιοκ.
Πάντως όλες αυτές τις μέρες μάζεψα τρελλό υλικό ένθεν και ένθεν της πράσινης γραμμής, που ελπίζω να σάς φανεί ενδιαφέρον. (γιατι , είπαμε, κατ'αρχήν είμεθα μπλόγκερς, όχι παίξε-γέλασε) Οπότε...
'a λαμένετε αδέρρφκια!


Υπότιτλοι δεν διατίθενται, αν και για μάς τους Ροδίτες
δεν
χρειάζονται έτσι κι αλλιώς.
Ενσταντανέ από το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ
με την κυπραία "Μαρία Χούκλη", ονόματι Αιμιλία Κενεβέζου
-της οποίας δηλώνω φαν, ΄ρέσκιει σσας ή όϊ-

Επίσης, πληροφορήθηκα μόλις σήμερα ότι η παράσταση "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ" της Θεατρικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου ανεβαίνει ξανά στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. (ρίξτε μια ματιά στην ενότητα των αναρτήσεων για την παράσταση πατώντας ΕΔΩ, έτσι ..για επανάληψη). Οι ημερομηνίες έκλεισαν για το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010, στις 9 το βράδυ. Όπως έμαθα, αυτή τη φορά θα υιοθετηθούν μερικές βασικές καινοτομίες, ούτως ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας θεατής που να μείνει παραπονεμένος ή να φύγει από το Θέατρο απογοητευμένος επειδή δεν βρήκε θέση να κάτσει.
Αλλά να μη σάς τα λέω όλα από τώρα. Έχουμε καιρό μπροστά μας μέχρι το τρίτο κουδούνι και για να μην ταλαιπωρηθείτε, μείνετε συντονισμένοι σε αυτό εδώ το ταπεινό πλην τίμιο μπλογκ..


Λοιπόν, σάς αφήνω τώρα (ναί! Ζω! για όσους απορούσαν τελευταία! - δεν είναι πολύ...Μακαριακή αυτή η δήλωση;) γιατί με περιμένουν κάτι ξεγυρισμένες σεφταλιές και κάτι λαχταριστά χαλούμια στη σχάρα και πραγματικά δε σκοπεύω να χάνω το χρόνο μου μαζί σας (και να μην παρεξηγείστε μερικοί! υπάρχουν κι άλλα πράγματα που έχω να κάνω στον μάταιο τούτο κόσμο!).


εις το επανιδείν από τα πάτρια

4 σχόλια:

δεσποιναριον είπε...

αναθεμα κι αν καταλαβα τι ειπε η κουκλαρα στο βιντεο! Εχω προβληματακι με την κυπριακη προφορα οταν μιλαν γρηγορα. Να περνας ομορφα. Τσαο.

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

ε, εδώ είναι που σου λέω
"πφφφφφφφφφ"...
σοβαρα μιλας; δεν καταλαβες τι λεει;δε σε πιστευω

MARINOS είπε...

"ρρέσκεις σας ή οϊ"


Αγαπητέ φίλε,

για την κυπριακή διάλεκτο, ξέχασες να γράψεις το "α" μπροστά από τη λέξη "ρρέσκεις"

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

(χαχα, επειδή είμαι σπαστικός...
για δες την απόστροφο πριν το ρω!)

εδω στη Ροδο το λεμε κι ετσι (με αλφα στην αρχη) αλλα το εχω ακουσει και χωρις.

:-))








Related Posts with Thumbnails