4 Σεπ 2008

γύρισα...

Και ποιός είμαι εγώ που θα τα βάλω με τη λαϊκή σοφία;
"Κάθε αρχή και δύσκολη" σου λέει, αλλά αυτό το θέσφατον σε συνδυασμό με αυτή τη μεταβατική περίοδο διακοπών-δουλειάς μου έχει αλλάξει τα φώτα.

Σύμφωνοι, ναι, ήρθα, γύρισα (δεν αναρωτιέμαι πια), αλλά ρε παιδιά όχι κι έτσι!

Άρχισε ένας χαρτοπόλεμος άνευ προηγουμένου στο γραφείο, ένα κυνηγητό με τα κινητά, ένας μαραθώνιος sms και email και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, αυτά τα εξ Ευρώπης παρείσακτα χλωμά πρόσωπα που τριγυρνάνε αμέριμνα στους δρόμους της πόλης, μπαινοβγαίνουν από τα μπαρ, τσιτσιδώνονται ακόμα στις παραλίες είναι το χειρότερο βουβό σκηνικό που θα μπορούσα να βρω γυρνώντας από τις διακοπές.
Καλά, δεν τους είπε κανείς ότι οι διακοπές τελείωσαν;
Άντε, να πάνε σπίτια τους πια!
Να το πάρουμε κι εμείς απόφαση!

Κατά τα άλλα, το σπίτι καλά το βρήκα -αν εξαιρέσουμε ότι ο αποκωδικοποιητής για τα δορυφορικά έκανε ένα ξαφνικό 'τσαφ' και κάηκε, και τώρα αναγκάζομαι να ανέχομαι όλες αυτές τις μπούρδες της ελληνικής τηλεόρασης ώσπου ο τεχνικός να κάτσει να μου φέρει πίσω τις ισορροπίες μου , δύσκολα πράματα δηλαδή...-.

Και αν εξαιρέσουμε ότι κάπως αρχίζει να μπαίνει νερό στ'αυλάκι (σύντροφοι) σε ό,τι αφορά το γραφείο, κάνω συνειδητά ό,τι περνάει (και δεν περνάει) από το χέρι μου για να διατηρώ αυτή την ψευδαίσθηση του ...φευγιού μέσα στο σπίτι.

Αντέχετε
να δείτε την ωμή πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από έναν άρτι αφιχθέντα εκ Μέσης Ανατολής εργένη ανισόρροπο τύπο που καταβάλει σκληρές προσπάθειες γενικώς (και δεν το καταφέρνει πάντα, εννοείται) ;

Για να σας δω τώρα στα δύσκολα..

Κλείστε τη μύτη σας και
...κοπιάστε μωρά μου

όχι , όσο και να χάσκεις δεν πρόκειται να βγάλω τίποτα από κει μέσα όσο βαριέμαι να ξεχωρίζω τα σκούρα από τα άσπρα κι ας τρέχω πανικόβλητος στο ZARA Σάββατο απόγευμα ν'αγοράζω τα τελείως απαραίτητα . σκασίλα μου.

ούτε στρώνω, ούτε ξεστρώνω, ούτε τίποτα. κι οι γρίλιες με τα πατζούρια ας είναι μισάνοιχτες. κι ας είμαι και σε ισόγειο. στο κάτω κάτω κοιμάμαι απλώς (απλώς λέγω )

δε σας πλένω. άλλωστε υπάρχουν αρκετά άγγιχτα στο ντουλάπι. και τα delivery φέρνουν και πλαστικά. και το κέντρο της πόλης, από κάδους -Δόξα τω Θεώ! δε με παρατάτε κι εσείς μια δόση...; εγώ πάντως μια χαρά σας παράτησα, και μάλιστα προ πολλού!

αγαπημένες γόπες. το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί και το τελευταίο το βράδυ. κοίτα τες πόσο στραβωμένες καταντάνε στο τέλος.. (τι; δεν αισθάνεστε αυτή τη μοναξιά της γόπας; μα καλά, τι άνθρωποι είστ'εσείς;)

όσο για το blog , τόσες μέρες απλώς το βλέπω και με βλέπει (μέχρι τώρα δηλαδή, που αποφάσισα να ασχοληθώ ΚΑΙ μαζί του ΚΑΙ με σας)

Και το καλύτερο το άφησα για το τέλος....


Άρχισαν σήμερα οι διαπραγματεύσεις για την αύξηση (ή μη) του ενοικίου μου........

Μωρέ,
αν δεν τη κάνω
δια τας εξοχάς στον Νότο του νησιoύ
αυτό το σαββατοκύριακο,
εμένα να μη με λένε
blogger...

9 σχόλια:

Nada R. είπε...

welcome to the real world baby!

Ανώνυμος είπε...

den ftani pou xeskistikes stis diakopes MAS EXEIS KAI PARAPONA! AXARISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με την Ντόρις!... Και προσθέτω πως έχεις ενδιαφέροντα σεντόνια και μαχαιροπήρουνα. Για τα ...σώβρακα θα εκφραστώ μόνον αν μου δείξεις τα καινουρια (απο τη ZARA) γιατί τη βαλιτσούλα σου δεν την ακουμπάω.

Καλή προσαρμογή! Που θα συμβεί μονον αν ξεσκιστεις και στη δουλειά απο την πρώτη μέρα... Απο προσωπική πείρα ομιλώ!

anepidoti είπε...

Εσύ ανοίγεις βαλίτσα, εγώ κλείνω βαλίτσα.Τι παιχνίδια μας παίζει η ζωή!!!? Εύχομαι, καλή προσαρμογή, αν δεν την κοπάνησες πάλι.

anepidoti είπε...

Εσύ ανοίγεις βαλίτσα, εγώ κλείνω βαλίτσα.Τι παιχνίδια μας παίζει η ζωή!!!? Εύχομαι, καλή προσαρμογή, αν δεν την κοπάνησες πάλι.

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

@anepidoti
μου κάνει εντύπωση αυτο το σχόλιό σου. μήπως γνωριζόμαστε? χεχε
(για την παρατήρησή σου :"αν δεν την κοπανήσεις πάλι" πήγαινε το σχόλιο..)

anepidoti είπε...

Καλημέρα!!!Παραπέμπω στα"ζόρια", τί είπαν οι φίλοι σου για τα "άπλυτα στη φόρα"κ.λ.π. κ.λ.π...
Έτσι κατάλαβα κι εγώ τα περί φευγιού.Είσαι τόσο ζωντανός και καθόλου δήθεν, κι αυτό είναι το σπουδαίο.Δηλαδή, εμείς δεν έχουμε άπλυτα, άντε μην τα βγάλω στη φόρα.Καλό σαββατοκύριακο κι αν θέλεις ένα άπλυτο, αύριο φεύγω για Κένυα και πολύ μ' αρέσει!!!

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

Κένυα????
ΟΥΑΟΥ
δε μου λες , θα παρεις και το laptop μαζι σου?
για να γινει εδω και τωρα ενα blog-marketing

anepidoti είπε...

Αυτό το marketingδυστυχώς δεν μπορεί να γίνει, γιατί no laptop εκεί!!!Μόνο λιοντάρια και μαϊμούδες για να τα χορτάσω.Όμως θα προσπαθήσω να δώσω μια εικόνα με το φτωχό μου blog όταν γυρίσω, το υπόσχομαι.Καλά να περνάς στα...απανωτά ξεστρατίσματα της καθημερινότητας.χι,χιχι...!!!








Related Posts with Thumbnails