27 Δεκ 2011

η αξύριστη τραγουδίστρια

Όσοι από σάς νομίζατε πως τα είχατε δει όλα όταν εμφανίστηκε η τρανσέξουαλ Dana International  στον ταλαίπωρο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, πλανάσθε πλάνην οικτράν.
Κι αυτό επειδή αυτό που πιθανότατα μάς περιμένει στον ερχόμενο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί περίπου σε πέντε μήνες από σήμερα, ξεπερνά κάθε φαντασία.


Τη λένε Conchita Wurst, είναι από την Αυστρία και άφησε άναυδους τους τηλεθεατές του talent show της χώρας της, όχι λόγω των (έτσι κι αλλιώς) μέτριων φωνητικών της ικανοτήτων όσο εξ αιτίας της .. αρρενωπότατης τριχοφυίας του προσώπου της. Κάτι δεν πήγε καλά στην εγχείριση αλλαγής φύλου και το αποτέλεσμα -αποκαρδιωτικό έως απωθητικό.

η Conchita Wurst στην εμφάνισή της μπροστά στα έκπληκτα μάτια 
θεατών και κριτών στο δημοφιλές talent show "Die Grosse Chance"
της αυστριακής κρατικής τηλεόρασης ORF

Δεν είναι σίγουρο εάν θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στον διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει το 2012 στο Αζερμπαϊτζάν. Είναι όμως βέβαιο ότι η αξύριστη τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής του αυστριακού τραγουδιού της 24ης Φεβρουαρίου 2012..
Το ανακοίνωσε η κρατική ORF.. 
Δεν υπάρχουν λόγια.

Μήπως είναι καιρός κάποιοι θεσμοί 
να καταργούνται σιγά σιγά...;


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος, κύριε πρόεδρε της κριτικής επιτροπής! Χρόνια πολλά, Γαβριήλ! Νίτσα

Μιχάλης Καλαεντζής είπε...

Τι χάλι!!!!

Ελένη Γιαννά είπε...

Για ορισμένα θέματα πραγματικά θλίβομαι απίστευτα πολύ (αυτό το πλάσμα πραγματικά δε ξέρει ούτε το ίδιο, τι ακριβώς είναι)... Αλλά πάλι σκέπτομαι πως κάποια πράγματα γίνονται απλά για τη δημοσιότητα και ... θλίβομαι επίσης πολύ... Θλίβομαι ακόμα, για τα εκστασιασμένα βλέμματα των θεατών (άραγε για το "θέαμα" μόνο, ή ακούνε επί τη ευκαιρία;)...

Τέλλος Φίλης είπε...

αχ αυτη η Αυστρία!!!!

Αλίκη Παπαχελά είπε...

Απαπαπα! Μόνο για την Ευρο-βιζιόν αρμόζει!








Related Posts with Thumbnails