21 Σεπ 2011

όταν ο άνθρωπός σου αρχίζει να ξεχνά..

Σήμερα θα προβληθεί για πρώτη φορά δημόσια το τηλεοπτικό σποτ που γυρίσαμε με τον Νίκο Τζεδάκη, στα πλαίσια της ενημερωτικής τηλεοπτικής και διαδικτυακής καμπάνιας της Εταιρείας Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, ευρέως γνωστή στην Δωδεκάνησο ως "Πανάκεια"
Συγκεκριμένα, το ενημερωτικό αυτό σποτ διάρκειας μόλις 40 δευτερολέπτων απαευθύνεται στους συγγενείς των ατόμων που παρουσιάζουν συμπτώματα της νόσου Αλτσχαϊμερ, ασθένεια στην οποία επικεντρώνεται το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ασθενών με Άνοια "Αρσινόη", ένα θεραπευτήριο που λειτουργεί στη Ρόδο, υπό την αιγίδα και εποπτεία της "Πανάκεια". 


Δυστυχώς η γεωγραφία με ..σαμποτάρει και δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι μαζί σας και μαζί με όλους τους φοβερούς και τρομερούς αγαπημένους συντελεστές του μικρού αυτού σποτ απόψε στις 7 το απόγευμα στο Νεστορίδειο Μέλαθρο. 

Ευτυχώς, ο καλός φίλος, συνάδελφος και συνεργάτης Νίκος Τζεδάκης θα βρίσκεται εκεί για να σάς το παρουσιάσει και να συζητήσει μαζί σας όχι μόνο για το κόνσεπτ της ειδικής αυτής ενημερωτικής αυτής καμπάνιας της "Πανάκεια" για την πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ, αλλά και τις προτεραιότητες που δώσαμε από επικοινωνιακής απόψεως.


Έχοντας ήδη μάθει καλά το δρόμο προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης -που πριν από μερικούς μήνες είχε εγκρίνει ως 'κοινωνικό μήνυμα' το πρώτο τηλεοπτικό μας σποτ που αφορούσε την τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας της 'Πανάκεια' - έχουμε ήδη αποστείλει τον ενημερωτικό φάκελο  προς το ΕΣΡ και για το τηλεοπτικό σποτ που πρόκειται να προβληθεί απόψε για πρώτη φορά. 
Αναμένουμε λοιπόν να λάβουμε και την έγκριση του ΕΣΡ, ούτως ώστε το ενημερωτικό αυτό μήνυμα να φτάσει σύντομα και στις τηλεοπτικές σας οθόνες.

Από αύριο, 22/9, το τηλεοπτικό σποτ για την πρόληψη της νόσου Αλτσχαϊμερ θα βρίσκεται σε δημόσια χρήση στο διαδίκτυο (εννοείται και σε αυτό εδώ το μπλογκ!) και σε λίγες εβδομάδες πιστεύουμε ότι θα προβάλλεται και σε όλα τα δωδεκανησιακά τηλεοπτικά κανάλια.


Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε μερικά πλάνα από το σποτ, αλλά και να διαβάσετε την περιγραφή που περιλαμβάνεται στον ενημερωτικό φάκελο που υποβάλαμε προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σχετικά με το κόνσεπτ του τηλεοπτικού αυτού μηνύματος και ό,τι αφορά τα επικοινωνιακά κριτήρια βάσει των οποίων προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε τους τρόπους αντιμετώπισης της νόσου Αλτσχαϊμερ.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν! 

Απόψε 21 Σεπτεμβρίου 2011, στις 7 το απόγευμα, 
στο Νεστορίδειο Μέλαθρο -
Πλατεία Γαβριήλ Χαρίτου/100 Χουρμαδιές
στην πόλη της Ρόδου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

1 σχόλιο:

δεσποιναριον είπε...

Ευχομαι το μυνημα να εχει απηχηση και να βοηθησει οσο γινεται πασχοντες και συμπαραστεκομενους. Μπραβο σας!








Related Posts with Thumbnails