17 Δεκ 2010

Funny Money - προσεχώς...

Ξέρω, ακόμα και για μένα είναι δύσκολο να το πιστέψω, 
αλλά είναι πλέον γεγονός.

Το "έπος" Ζητείται Ψεύτης τελείωσε οριστικά (!) και σήμερα επελέγη το νέο έργο που πρόκειται να ανεβάσουμε και ο καλός συνάδελφος και σκηνοθέτης μας (εγώ πάντως για πολλούς και διαφόρους λόγους τον λέω ...Οσιομάρτυρα με όμικρον κεφαλαίο) Μιχάλης Τεχνίτης, μάς περιμάζεψε σήμερα και μάς ανακοίνωσε τον τίτλο και τον συγγραφέα. 

Πρόκειται για την επίκαιρη κωμωδία με τίτλο "Funny Money" 
του θεατρικού συγγραφέα Ρέυ Κούνεϋ,
ο οποίος σπάει ταμεία στη Βρετανία.

τι γυρεύει εδώ ο χαρτοφύλακας; 
ε, για να τον κοτσάρω εδώ, κάτι θα ξέρω..!

Δεν θα σάς πω από τώρα περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Από τα λίγα όμως που άκουσα σχετικά με την πλοκή αλλά και με τους χαρακτήρες που θα περνούν τα πάνδεινα επί σκηνής, έχω την εντύπωση ότι και αυτό θα σάς διασκεδάσει και -ελπίζω- να σπάσει ακόμα και αυτό το ρεκόρ επιτυχίας της προηγούμενής μας παράστασης (για την οποία, ομολογώ, πως αυτό εδώ το μπλογκ σάς...έπρηξε τα συκώτια).

Όχι, δε λέω λέξη παραπάνω και δίνω τη σκυτάλη στον φίλο, συνάδελφο και σκηνοθέτη μας Μιχάλη Τεχνίτη να σάς ανακοινώσει δια ζώσης στο βίντεο που ακολουθεί σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου στην Ομάδα μας. Και να σημειώσω ότι συμμετοχή δεν σημαίνει μόνο επί σκηνής αλλά και στα παρασκήνια. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, το πεδίο δράσης και συμμετοχής όλων είναι ευρύτατο..


Μιχάλης Τεχνίτης

Funny Money λοιπόν, και για τα περαιτέρω, μείνετε συντονισμένοι στις αναρτήσεις αυτού εδώ του μπλογκ αλλά και στους τηλεοπτικούς σας δέκτες. Ήδη προετοιμαζόμαστε, όχι μόνο για τις πρόβες και για τη διανομή των ρόλων, αλλά και για νέους τρόπους προβολής του έργου στο ευρύ κοινό.. Και δε λέω τίποτα παραπάνω (αν και τρώγομαι να σάς τα πω όλα χαρτί και καλαμάρι...)

Όσον αφορά τώρα εμένα, να πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ να καταλάβει τόσο πολύ "ιστολογικό" χώρο όλη αυτή η περιπέτεια που ονομαζόταν "Ζητείται Ψεύτης", μια περιπέτεια που πραγματικά κράτησε πολύ αλλά συγχρόνως με διασκέδασε ακόμα περισσότερο. Κι αν μού ζητούσαν να την επαναλάβω από την αρχή, θα το έκανα ευχαρίστως και πάλι, χωρίς κανέναν μα κανέναν ενδοιασμό.



Σιγά σιγά, και αυτό εδώ το μπλογκ θα "συνέλθει", εγκαταλείποντας όσο μπορεί τη ..ρετσινιά του 'πολιτιστικού ιστολογίου' -γιατί θεωρώ πως δεν είναι αυτός ο σκοπός του-. Είναι γεγονός ότι τόσον καιρό που ήμουν "δεμένος" με την προβολή της παράστασης, άφησα πολλά θέματα της επικαιρότητας αλλά και της καθημερινότητάς μου να περάσουν ασχολίαστα. Χαλάλι όμως, γιατί νομίζω πως τη στιγμή που βαλλόμαστε από παντού, μάς επιτρέπεται η πολυτέλεια να ξεχνιόμαστε με πράγματα που απλώς μάς ξεκουράζουν.  

Λοιπόν!
Πάμε γι' άλλα και ...αναμείνατε στο pc σας

καλά που το κατάλαβες!
φτάνει! εμπεδώσαμε πια ότι είσαι ένα Άγης με πατέντα!
Και για νά'χουμε και καλό ρώτημα :
αλήθεια, πόσον καιρό έχεις να γράψεις για το INSIDER;
ε ;

2 σχόλια:

Anti-Christos είπε...

Με το καλό και στην Κύπρο!

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

εγω ειπαμε
one way ticket θελω και τιποτε αλλο








Related Posts with Thumbnails