11 Νοε 2009

Ζητείται Ξεματιάστρα

Δολοπλόκος, καυστική, με χιούμορ και προπάντων άξια συναγωνίστρια του ΨευτοΘόδωρου, μάς φλομώνει όλους στο ψέμα όσον καιρό βρίσκεται στη σκηνή (δηλαδή σχεδόν όσο χρόνο διαρκεί και η παράσταση). Δεν είναι άλλη από τη Τζένη, τη γυναίκα του βουλευτή δηλαδή, που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο προκειμένου να βγάλει από τη μέση τον Ψευτοθόδωρο , για "να ησυχάσουμε επιτέλους όλοι μας εδώ μέσα.."


μία εναντίον πολλών

Για ακόμα μία φορά, η συγγραφική πένα ανακηρύσσει τη γυναικεία φύση πρωταθλήτρια στο ψεύδος λλωστε προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι το ποσοστό των γυναικών στο επάγγελμά μας ολοένα αυξάνεται και πληθύνεται-. Απόδειξη: ο ΨευτοΘόδωρος βγαίνει πολλές φορές νοκ-άουτ από τις τρικλοποδιές που τού στήνει τη μιά μετά την άλλη..

τώρα, ποιός δουλεύει ποιόν..;

Η Ελένη Ροδίτη φρόντισε και μπήκε με τη μία στο πετσί του ρόλου της και (φτού της, να μην την ματιάξουμε!) μάς εξέπληξε κι εμάς στις πρόβες, όταν βλέπαμε την φύσει συνεσταλμένη Ελενίτσα μας να μεταμορφώνεται σε μία είρωνα και γεμάτη μεταπτώσεις comme-il-faut Κολωνακιώτισσα, που μάς παίζει όλους στα δάκτυλα της, της μίας χειρός παρακαλώ. Όταν μάλιστα το μπλογκ έμαθε ότι αυτή είναι και η πρώτη της φορά στο σανίδι, δεν είχε παρά να διαπιστώσει ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πηγαίο ταλέντο και τίποτα λιγότερο από αυτό.

Όχι, δε λέω περισσότερα!
Είπαμε!!
Η συνέχεια επί σκηνής.


Φτού, φτού και ξανά φτού σου Ελένη μου!
Μη σε ματιάσουμε, Τζένη μας!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ζητείται Ψεύτης
Ζητείται Τρόλεϋ
Ζητείται Λογότυπο
Ζητείται Βουλευτής
Ζητείται ΨευτοΘόδωρος
Ζητείται Διαβατήριο(ν)
Ζητούνται Εισιτήρια
Ζητείται "Πολλά Βαρύς και Όχι"

ἕπεται συνέχεια...

3 σχόλια:

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

εννοείται πως οι φωτογραφιες απο τις προβες ειναι της Ιωαννας Βολονακη..

δεσποιναριον είπε...

Χαρμα ο θιασος, γλυκεια η Τζενη, ετσι που τους παρουσιαζεις με λεπτομερειες τους γνωριζουμε κι εμεις. Πλησιαζει ο καιρος, εχω αρχισει να χαιρομαι με τη χαρα σας!

Unknown είπε...

Γαβριήλ μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Κι όχι μόνο γι'αυτά ... :-))
Η ομάδα θα ήταν τουλάχιστον ανεπαρκής αν δεν συμμετείχες:-)








Related Posts with Thumbnails