7 Νοε 2009

Ζητούνται Εισιτήρια

Μπορεί να σάς υποσχεθήκαμε ότι παρότι κάπου ο Ψαθάς "έχωσε" στην πλοκή του έργου του ένα τρόλεϋ, τελικά δεν θα έχουμε τρόλεϋ επί σκηνής, αλλά για τα λεωφορεία όμως δεν εγγυηθήκαμε! Και είναι αλήθεια ότι μετά από τη συγκινητικά ευγενική χειρονομία της Δημοτικής Επιχείρησης Αστικών Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πως ίσως θά'πρεπε κάπου-κάπως να χορέσει στο όλο σενάριο ένα από τα 25 λεωφορεία του ΡΟΔΑ που οργώνουν κάθε μέρα χειμώνα-καλοκαίρι τους δρόμους της πόλης μας.

Τι μ'έπιασε τώρα και ασχολούμαι με τα συγκοινωνιακά;
Άλλωστε πέρασαν χρόοοονια και καιροί όταν ο πρώτος άνθρωπος που έβλεπα κάθε μέρα όταν πήγαινα σχολείο ήταν ο εισπράκτορας της Γραμμής 3 για να πάω από το σπίτι μου στο Βενετόκλειο Γυμνάσιο (και σημειωτέον, η αξέχαστη εκείνη Γραμμή 3 του ΡΟΔΑ ήταν εκείνη που περνούσε παραλιακάαααααα παραλιακάααααα το καλοκαίρι, με όλον εκείνο τον εκ Βορείου Ευρώπης γυναικείο πληθυσμό να λιάαααζεται αμέριμνα. Τώρα, πώς και γιατί άραγε δεν έγινε ποτέ κανένα ατύχημα σε κάποιο από τα δρομολόγια της φοβερής και τρομερής εκείνης Γραμμής, είναι άλλο θέμα.. Προφανώς οι οδηγοί του ΡΟΔΑ είναι εκπαιδευμένοι και σε δύσκολες, μα πολύ δύσκολες αποστολές..).

Εδώ και τρεις μέρες όσοι έτυχε να αγοράσετε εισιτήριο του ΡΟΔΑ από τα κεντρικά εκδοτήρια πίσω από την Νέα Αγορά στο κέντρο της πόλης, σίγουρα το προσέξατε.
Όσοι όμως προτιμήσατε το Ι.Χ. σας, καιρός να το μάθετε!

(κλικάρουμε στις φωτογραφίες για να γεμίσει η οθόνη..)

Η Ελένη Ροδίτη ως μία Τζένη κουνάει ρυθμικά το μαγικό χαρτάκι
ενώ ο ΡΟΔΑ πουλά τα δικά του χαρτάκια

Φαίνεται πως το τηλεοπτικό σποτάκι του ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ άρεσε πολύ στους ιθύνοντες των αστικών μας λεωφορείων και αποφάσισαν να το προβάλουν μέρα-νύχτα στις τηλεοπτικές οθόνες που βρίσκονται από πάνω από τα γκισέ των εισιτηρίων!
Ναι, σ'εκείνο το γνωστό πράσινο ξύλινο κιόσκι!!!

άφωνος ο Ψευτοθόδωρος υπερίπταται του γκισέ

ήθελα νά'ξερα τι το τόσο ενδιαφέρον διαβάζω στην ΕΣΤΙΑ
ενόσω συμβαίνουν όλα αυτά τα πρωτοφανή πίσω από την Νέα Αγορά της Ρόδου..

Οι υπεύθυνοι του ΡΟΔΑ μάς διαβεβαίωσαν ότι το σποτάκι μας θα προβάλλεται στα κεντρικά εκδοτήριά του της Νέας Αγοράς όλο τον Νοέμβριο, μέχρι το πέρας των παραστάσεων!

Δικαιωματικά νομίζω, αξίζει στον ΡΟΔΑ μια πολύ καλή θέση στο ευχαριστήριο του προγράμματος της παράστασης, μιάς και μια τέτοια κίνηση εκ μέρους του δεν έχει προηγούμενο στα τοπικά χρονικά!


ορίστε τι κατέγραψε το κινητό τηλέφωνο του Νίκου Τζεδάκη
προχθές το βράδυ στα κεντρικά εκδοτήρια του ΡΟΔΑ

ευχαριστούμε ΡΟΔΑ (..τσάντα και κοπάνα) "μας" !!!

οι φωτογραφίες είναι της
Παρασκευής Σκλάβου κόρης του πρωταγωνιστή μας, μαθήτριας της Πέμπτης Δημοτικού και.. άξιας ρεπόρτερ του μπλόγκεωςςς!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:
Ζητείται Ψεύτης
Ζητείται Τρόλεϋ
Ζητείται Λογότυπο
Ζητείται Βουλευτής
Ζητείται ΨευτοΘόδωρος
Ζητείται Διαβατήριο(ν)


ἕπεται συνέχεια...



12 σχόλια:

HLias ArgyrHs είπε...

mia xara!!!
vLepw na dinete parastaseis oLo to xrono....
kai na kanete kai periodeies....

Κωστας Αλεξοπουλος είπε...

πολυ καλη κινηση για διαφημιση

Δήμητρα Διακοσταυριανού είπε...

Κατ'αρχάς να σου ευχηθώ χρόνια σου πολλάαααααααααααααααααα κι ευτυχισμένα!!!να χαίρεσαι τ'όνομά σου Γαβριηλάκι μου!!!και απ'ό,τι βλέπω είμαι η πρώτη που σου εύχομαι...LOLL!!!!!ελπίζω τώρα που έγινες διάσημος....και αργότερα που θα είσαι ακόμη πιο διάσημος να καταδέχεσαι αγαπητέ συνάδελφε να λες μία καλημέρα και σ'εμάς ...τους κοινούς θνητούς :) έχετε κάνει απίστευτη δουλειά και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!έχω ρίξει πολλές ματιές σε αυτό που μου έστειλες προ ολίγου....σιγά, εσένα θα περίμενα ;-) καλή καλή επιτυχία σε όλο το dream team!!!!!!!

djimDjim είπε...

Ορίστε μας! Θα θέλει ο κόσμος να δει τα δρομολόγια, θα χαζεύει στις οθόνες και θα φεύγει το λεωφορείο! Ή χειρότερα, θα σταματάνε οι οδηγοί να δουν το βίντεο και θα κολλάει η κίνηση! Και σε ποιον να κάνεις μύνηση μετά; Αυτοί είναι όλοι δικηγόροι... :p

Ευαγγελία Μαζαράκου είπε...

Σαν έρθω στην παράσταση,
όπου ζητάν τον ψεύτη.....
απ'τους πολλούς τους θεατές!!!!
καρφίτσα να μην πέφτει!!!!!!!

δεσποιναριον είπε...

Σε ποιον να πρωτοπω μπραβο, στην Ροδα, στο κοριτσακι που εβγαλε τις φωτογραφιες; Τελικα οι πιο μικρες κοινωνιες οπως ενος νησιου μπορει να εχουν και αρνητικα στοιχεια αλλα εχουν και μια ζεστασια ωρες ωρες!

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

αχ βρε δεσποινάριον, τι σωστη ατακα ηταν αυτη η τελευταια.
ναι, ζουμε αυτη τη ζεστασια που λες αυτες τις μερες εδω.
κριμα που εισαι τοσο μακρυα.

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

Ηλία μου, λες??
(αμάν)

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

Κώστα, το credit γι αυτην την κινηση ανηκει στον Αγγελο Μπονη που εχει τα κονέ αλλά και στη φαντασια και την προθυμια του ΡΟΔΑ. Φωτεινη εξαιρεση.. κι ας μην επεκταθω.

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

Ε οχι και να σηκωσουμε και τις μυτες ψηλα Δημητρα μου! ολα κι ολα :-))

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

Djim Djim, τουμπεκι ψιλοκομμενο την κανω μπροστα στην stand-up ατακα σου! :-))

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

Ευαγγελια εισαι τελικα φοβερη!
μιλαμε, εχεις το ριμα στο τσεπακι σου βρε κοριτσι μου!








Related Posts with Thumbnails