8 Αυγ 2008

...ζούμε μεγάλες στιγμές

Είμαι ένα πτώμα , αλλά ένα ευχαριστημένο πτώμα.
Κι ας "την άκουσα" καλά-καλά από το σεκιούριτυ της αεροπορικής εταιρείας που με έφερε στο Τελ Αβίβ
Κι ας κάνει την απίστευτη ζέστη με 80% υγρασία
Κι ας είναι το αιρ-κοντίσιον των ταξί ίσως το φονικότερο όπλο κατά του μέσου ισραηλινού πολίτη -και του μέσου επισκέπτη (εμένα δηλαδή)- από οποιαδήποτε βομβιστική επίθεση (πιπέρι στο στώμα!!).

Έχω τόσα να γράψω, αλλά είμαι σε τέτοια αξιολύπητη κατάσταση κούρασης που ευτυχώς δεν υπάρχει απευθείας βίντεο μέσω του μπλογκ, αλλιώς η επισκεψιμότητα θα έπεφτε κατακόρυφα και δικαίως.

Στα γρήγορα - για να κλείσω -
η ανάρτηση που διαβάζετε είναι ....μια μεγάλη στιγμή για μένα
επειδή είναι η πρώτη ever που γράφω :
α) από το εξωτερικό και
β) από λάπτοπ!!!!!
Οπότε , αν και μικρή (και βαρετή, ούτε video, ούτε εικόνα)
- έχει όμως τη δική της μεγάλη ιστορία!
Μιλάμε επιστρατεύτηκαν φίλοι φίλων αποτέρων φίλων που δουλεύουν στον Bezeq (Μπέζεκ) στον ισραηλινό ΟΤΕ δηλαδή για να είναι δυνατή η ενημέρωση του ΑλλουΚιΑλλου και ..απ'αλλού! (βγήκε σλόγκαν;;;!!)


υ.γ. είπαμε , δε θα κάτσω να σας πω τα τελευταία νέα από τα ...χαρακώματα των μπαρ και των εστιατορίων του Τελ Αβίβ αμέσως και με τη μία. Εν καιρώ και ες αύριον. Τώρα, όσον αφορά τα πραγματικά νέα - επειδή αυτά πραγματικά βαριέμαι να σας γράφω, εκτός απροόπτου βέβαια- στη δεξιά στήλη του μπλογκ η αγγλόφωνη εφημερίδα της χώρας Jerusalem Post τα λέει όλα και εκπληκτικά "αμέσως" (εεεεε, παιδιά, μοιράζετε καλά τις βάρδιες;)

υ.γ.2 ο Μπάμπης παρουσιάζει συμπτώματα έντονης ναυτίας , αφού άλλαξε αμέτρητα χέρια και αδιάκοπα αδιάκριτα ξεφυλλίσματα. Πάντως , τα κατάφερε μια χαρά (περί Μπάμπη, οι ασυνεπείς επισκέπτες του μπλογκ , καλά θα κάνουν να διαβάσουν την προηγούμενη ανάρτηση πατώντας εδώ! ααααχχχχ αχχχχχχ, θα σας κόψω και μετά θα έρχεστε με τους κηδεμόνες σας)

υ.γ.3 Αρχίζω και φλυαρώ ακατάσχετα....
Πείτε μου να πάω για ύπνο και να βγάλω το σκασμό!


2 σχόλια:

Ιάσιος είπε...

Καλή ξεκούραση και καλή επάνοδο.
Καλές και πολλές αναρτήσεις από την ξενιτιά.

Να προσέχεις στα μέρη εκείνα.

Nada R. είπε...

:))








Related Posts with Thumbnails