24 Απρ 2011

Good News - Ημέρα 5η

Για τη σημερινή Πασχαλιάτικη και τελευταία ανάρτηση της ενότητας των "Καλών Νέων", να είμαι ειλικρινής, δεν κουράστηκα καθόλου! 
Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί μιλάει από μόνο του και αποτελεί αφ'εαυτόν  ένα "Καλό Νέο".

 Η δεινή και μανιώδης πιλότος της Αερολέσχης Ρόδου Λίντα Σπυροπούλου, λίγο πριν μπει η Μεγάλη Εβδομάδα, έβαλε το καπελάκι της στραβά, ανακοίνωσε στον αντρούλη της να πάει να τα βγάλει μόνος του πέρα με τις τιμές του σούπερ-μάρκετ και.. μιά-και-δυό ανέβηκε στο αεροπλανάκι της λέσχης, και έκοψε τις βόλτες της από πάνω από τα κεφάλια μας.

Σαν να μην έφταναν όμως όλα αυτά, 
πήρε και τη φωτογραφική της μηχανή !

Ορίστε καρέ-καρέ η Αεροπορική Πιρουέτα της Λίντας 
πάνω από τα κεφάλια μας αλλά ...
...και πάνω από τη "Μύτη" της Ρόδου!!




 
Τώρα, έχω κάποιες σπαστικές απορίες βέβαια, για το πώς είναι δυνατόν και να πιλοτάρεις και να φωτογραφίζεις! Και μάλιστα  και να φωτογραφίζεις τέτοιες ομορφιές και να καταφέρνεις να μην χάνεις τον έλεγχο στο κοκ-πιτ! Ξέρω βέβαια πως το γυναικείο μυαλό μπορεί να κάνει πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά τόσα πολλά;;!!;


Αντιγράψτε, αποθηκεύστε 
και προωθήστε τις φωτογραφίες ελεύθερα.

Λίντα, είσαι λεβεντιά!

- Κυριακή του Πάσχα, 2011 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 
ΤΩΝ 'ΚΑΛΩΝ ΝΕΩΝ' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




3 σχόλια:

Αλίκη Παπαχελά είπε...

Υπέροχο το νέο!!!
Κι απλή η λύση του προβληματισμού σου!
Αυτόματος πιλότος!

Linda είπε...

Πω πω τέτοια τιμή ...πρώτο θέμα στο μπλόκ σου???...τώρα βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι όντως ο άντρας μου ανέλαβε τα ψώνια :-)))))
Στην διάθεσή σου γλυκό μου φιλαράκι με ό,τι υλικό έχω και μπορεί να φανεί χρήσιμο στα άρθρα σου που πάντα με πολύ όρεξη διαβάζω, θαυμάζοντας την οξύτητα του λόγου σου...και να σου λύσω και την απορία .... όχι Αλίκη μου το αεροπλανάκι μας δεν έχει αυτόματο πιλότο...πρόκειται για μικρά τετραθέσια Piper που αν τα τριμάρεις καλά μπορούν να πετάξουν αρκετή ώρα σε ευθεία οριζόντια στάση χωρίς να κρατάς μονίμως τα χειριστήρια στα χέρια...ο χειρισμός ενός τέτοιου αεροπλάνου είναι σχετικά απλός και κακώς το έχουμε ανάγει σε κάτι φοβερό...απλά δεν έχουμε αεροπορική παιδεία στην Ελλάδα ...έχω γνωριστεί στο διαδίκτυο με αρκετές νοικοκυρές στην Αυστραλία που "πετάγονται" από την φάρμα τους στην πλησιέστερη μεγαλούπολη για τα ψώνια τους...εκεί βέβαια δεν υπάρχει και το απίστευτα υψηλό κόστος που κόβει τα φτερά μας εδώ. Σε προσκαλώ για μια βολτίτσα όποτε εσύ θελήσεις ...και τα χειριστήρια δικά σου :-))))

Έπεα πτερόεντα είπε...

Σίγουρα ήταν η ιδανική μέρα για τέτοιου είδους φωτογράφιση. Τα χρώματα είναι υπέροχα, οι λήψεις καταπληκτικές, το αποτέλεσμα μοναδικό. Που σημαίνει άριστο "χέρι" τόσο στο yoke όσο και στην camera. Ο συνδιασμός της επιτυχίας ... Έγραψες Λίντα ...








Related Posts with Thumbnails