2 Απρ 2011

Ρόδος, 2/4/2011 - 13:04:27ΩΕ (GMT+3)

Ας μην το δραματοποιούμε..
Ούτε τσουνάμι μάς έπνιξε, 
ούτε μάς έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι..

Ένα συνηθισμένο 6,2 Ρίχτερ ήταν! 
Ούτε η πρώτη φορά ήταν, ούτε η τελευταία..
Μη σάς πω ότι ..καιρός ήταν ν'ανάψουν λίγο τα αίματα και να "ταρακουνηθούμε" λίγο από τα καθημερινά τετριμμένα.

Οι συζητήσεις σήμερα στα καφέ της πόλης δίνουν και παίρνουν για το δυνατό shake που χορέψαμε χθες το απόγευμα όλοι μαζί παρέα.  
Προς τι τόσος προβληματισμός, πια; 
Στο κάτω κάτω, για να έχεις τα μούτρα να λες ότι είσαι Ροδίτης, άμα δεν νιώσεις έστω και για λίγα δευτερόλεπτα αυτήν την αμηχανία του "ώπα! σεισμός! και τώρα;;;" - δεν δικαιούσαι να φέρεις τον βαρύ τίτλο του "Τσαμπίκου"!

Η ζωή συνεχίζεται κανονικά -κι αν συμβαίνει κάποιος βλάκας σεισμολάγνος να αραδιάζει ότι δήθεν εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού και καταστροφών και υλικών ζημιών  στη Ρόδο μας, να ξέρετε ότι απλώς σάς λέει κουραφέξαλα.

Απόδειξη:
Η βουτιά καρέ-καρέ δύο μικρών αμέριμνων Τσαμπίκων στο γνωστό Τραμπολίνο, όπως την παρακολουθήσαμε ἡμεῖς οἱ καφενόβιοι παρέα με τους φραπέδες μας, κατά τη διάρκεια του σημερινού σαββατιάτικου χαλαρού ...μετασεισμικού μεσημεριού, την ώρα που -σημειωτέον- έβρεχε κοκκινόχωμα, δώρο των αέρηδων από την έρημο της Αιγύπτου.. (ή μήπως ήταν από τη Λιβύη τελικά; θα σάς γελάσω!) 

(κλικάρουμε τις φωτογραφίες για μεγέθυνση!)








2.4.2011  13:04:27ΩΕ (GMT+3)


Πάντως, δεν βλάπτει να έχουμε στον νου μας μερικές πολύ απλές οδηγίες για το πώς θα ήταν καλό να μάς "βρει" οποιοσδήποτε τυχόν μετασεισμός , τις πονηρές τούτες μέρες και νύχτες -γιατί εντελώς μεταξύ μας, ομολογουμένως χθες οι σεισμολόγοι μάς τα μάσαγαν λίγο, ή τουλάχιστον εμένα έτσι μού φάνηκε...

Γι'αυτό, καλού-κακού, τουλάχιστον οι Ροδίτες αναγνώστες ας κάνουν τον κόπο να κάνουν μια γερή..."επανάληψη" κλικάροντας σ'αυτήν εδώ την ανάρτηση του Ιουλίου του 2008, όταν ένα ωραίο πρωί ο Εγκέλαδος μάς τσάκωσε στον ύπνο, και δη με καλοκαιρινή περιβολή κρεβατιού (ακόμα το θυμάμαι και το βουητό αλλά και του "τι θα δει το Πανελλήνιο" έτσι και θα πρέπει να διασωθώ σε live αναμετάδοση από τηλεοράσεως...!)


Πάει και τούτο λοιπόν!
(Άτιμη ράτσα! Την έβγαλες πάλι καθαρή..!)


9 σχόλια:

My blueprint είπε...

Από πότε οι καρδούλες και οι superman είναι ντροπή;;;
Εύχομαι πάντα να τα περνάτε ανώδυνα!
Δέσποινα

δεσποιναριον είπε...

Γαβριλακιον, οι σεισμολογοι παντα τα μασανε γιατι ποτε δεν εχουν κατι σιγουρο να πουν. Λογικο ειναι να μιλατε γι αυτο, δεν γινεται τετοιος σεισμος καθε μερα. Και μετα απο τα προσφατα της Ιαπωνιας φυσικο ειναι να ταραζεται ο κοσμος. Μια χαρα σεισμος 6 στην κιλμακα ριχτερ ηταν, ακουφιστηκαν τα εκγατα της γης. Τωρα μερικοι μετασεισμοι μικροι και τα πραγματα θα ηρεμησουν. (γιατι δε λες στον κοσμο που ησουνα την ωρα του σεισμου; ) ;)

Μύριαμ Πεκμεστζή είπε...

Πως μου αρέσει ο τρόπος που αποδραματοποιείς τα πάντα, το χιουμορ σου ,μπράβο Γαβριήλ μου έτσι ετσι γιατί χανόμαστε !!!!!

Καίτη Κούκουρου είπε...

Ξέρεις τι είναι να χαζεύεις αμέριμνος στο facebook και ξαφνικά να δεις τον γιο σου να πηδάει από το τραμπολίνο εν μέσω βροχής? Γαβριήλ μου, ο νεαρός με το πιο ανοιχτόχρωμο μαγιώ είναι ο γιος μου ο Γιώργος!
Στη φωτογραφία της βουτιάς είναι ο δεξιός.
Πολύ όμορφες φωτογραφίες!
Φαντάσου να μου είχε πει ότι πήγε στο σπίτι του φίλου του για να διαβάσουν...

Ντόρα Παναγάκη είπε...

haha, busted!!

Καίτη Κούκουρου είπε...

Ντόρα μου, όπως ακριβώς το λες!
Busted!
Στα πράσα!

Εύα Σταύρου είπε...

προσοχή, κανείς δεν ξεφεύγει από το μεγεθυντικό φακό του Γαβριήλ!!!

Βαγγέλης Κατσογριδάκης είπε...

καλά έκανε ο Γαβριήλ!
Γαβριήλ, αν τον δεις να πέφτει με αλεξίπτωτο, να κάνει καταδύσεις κλπ, φωτογραφία αμέσως και δημοσίευση. Είμαστε παντού και παρακολουθούμε, να το ξέρει!!
(ο μπαμπάς!)

Καίτη Κούκουρου είπε...

Μετά από το χουνέρι που έπαθε ο Γιώργος, μάλλον θα δίνει αναφορά προκαταβολικά, γιατί σου λέει, δεν ξέρεις από πού μπορεί να μας έρθει!








Related Posts with Thumbnails