15 Αυγ 2010

κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Εάν στην Αθήνα υπήρχε απουσιολόγος, αυτές τις μέρες θα είχε να κάνει πολλή δουλειά. 
Λείπουν όλοι., εκτός ...από μένα
Άλλη μια λάθος κίνηση γι' αυτό το πραγματικά ρημαδιασμένο καλοκαίρι, όπου άλλα σχεδίαζα, αλλιώς τα σκέφτηκα, άλλα υπολόγιζα κι αλλιώς μού ήρθανε όλα. 
(Μα όλα!)
Τουλάχιστον από τις δουλειές ξεμπέρδεψα, 
οι διακοπές όμως ακόμα ν' αρχίσουν...

σταθμός μετρό - "Μέγαρο Μουσικής", 15.08.2010





Πρέπει να είσαι πολύ γκαντεμόσκυλο για να βρεθείς στην πρωτεύουσα τον Δεκαπενταύγουστο. 
 
Τίποτα όμως δεν πάει χαμένο, αφού για ακόμα μια φορά δοκίμασα τις εσωτερικές μου αντοχές, αλλά και μέτρησα τα τελευταία αποθέματα ψυχικής μονήρους αυτάρκειας σε μια πόλη που όλοι οι φίλοι κόψανε λάσπη νωρίς και οι μαγαζάτορες αποφάσισαν να ανακοινώσουν από τώρα ότι οι ...χειμερινές προσφορές είναι κιόλας προ των πυλών (!!). δηλώνοντας απόντες και αυτοί. 
Ελλείψει πελατών άλλωστε, έκαναν κι  αυτοί ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Ερμού, 15.08.2010
Ερμού
Καπνικαρέα










Είναι υγιές να φεύγεις διακοπές εν μέσω τέτοιας κρίσης; Ή μήπως φεύγουμε προς άγνωστη κατεύθυνση τελούντες εν αρνήσει για τα όσα θαυμαστά μάς περιμένουν στη γωνία, με το που θα ξανασκάσουμε μύτη; 

 
.  
Ερμού


Είτε "Διακοπές" είτε φυγή από την πραγματικότητα, όπως και νά' χει, τα ρολλά έπεσαν κι αυτή τη χρονιά, και αυτό ας πούμε ότι είναι καλό. 
Όσο τα ρολλά κατεβαίνουν οικειοθελώς, όπως και να το κάνουμε, αποτελεί κι αυτό δείγμα ύπαρξης αποθεμάτων ευδαιμονίας, ως επίσης και.. απόδειξη απουσίας ακόμα και ...απουσιολόγου, που  μπορεί να έμεινε τελευταίος, αλλά ξέχασε να κλείσει την πόρτα..

άνοδος... 15.08.2010
(ανεβάστε τον ήχο!)

Έκατσα κι έσκασα λοιπόν στην Αθήνα Δεκαπενταυγουστιάτικο... 
Το έζησα (και) αυτό.
Και μού υπόσχομαι να μην την ξαναπατήσω τόσο χοντρά.



ξεράθηκα στο καβούκι μου, στη βρωμοπόλη που με κουβάλησες καλοκαιριάτικο! με τάραξες να ανεβοκατεβαίνω τις κυλιόμενες! τουλάχιστον το κινητό το σήκωσες επιτέλους;

6 σχόλια:

δεσποιναριον είπε...

Χα χα ετσι και ξαναπεις την Αθηνα βρωμοπολη, μαυρο φιδι και κολοβο που σε εφαγε! Συμφωνα με μαρτυριες η Αθηνα τον Αυγουστο ειναι κουκλαρα. Τωρα εσυ διαλεξες να ανεβοκατεβαινεις κυλιομενες και να παιρνεις βιντεο το μετρο. Θα μπορουσες να πας παραλια, η Θησειο, η δε ξερω γω που αλλου (αλλου). Καλες διακοπες!

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

αααααααααα, δεσποινάριον, μην τα βάζεις με μένα! το σαλιγκάρι τα είπε αυτά! όχι εγώ!

Μαίρη Μελισσουργού είπε...

καλα, αυτο με τη σκαλα που ανεβαινει μονη της ανευ λογου ενω το τηλεφωνο χτυπαει κ δεν υπαρχει κανεις να το σηκωσει...απαιχτο(αυτο με το τηλ τυχαιο ηταν; γιατι αν το σκεφτηκες μονος σου πας για βραβειο σκηνοθεσιας συντομα)

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

άσε Μαίρη ρεζιλίκι που πέρασα με τους φύλακες του μετρό, να με βλέπουν να ανεβοκατεβαίνω με το κινητό να χτυπάει.... δε σού λέω τίποτα. τούς εξήγησα πάντως ότι είναι για το μπλογκ μου.. (κουνούσαν το κεφάλι τους)

Κωνσταντίνος Παλιατσάρας είπε...

***********************

Πέγκυ ΚΒ είπε...

Kαλε, άλλοι ενθουσιάζονται και την καταβρίσκουν στην άδεια Αθήνα, την οποία διασχίζεις σε χρόνο dt τον Αύγουστο και συ χολοσκάς? Πάραυτα, καταπληκτικό και το σχόλιο και το... φωτορεπορτάζ.








Related Posts with Thumbnails