26 Ιαν 2010

μωβ ή πορτοκαλί;

Λοιπόν, ευπειθώς αναφέρω ότι από 'επιτελικής' απόψεως όλα έχουν ετοιμαστεί για τις δύο νέες παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2010. Οι αφίσες τυπώθηκαν, τα προγράμματα επίσης, το νέο τρέηλερ ήδη προβάλλεται στις οθόνες των ροδιακών καναλιών TV4, RED, TVΚΟΣΜΟΣ, ΙΡΙΔΑ ενώ στη λίστα των καναλιών που μάς βοηθούν αφιλοκερδώς προστέθηκε αυτή τη φορά και το TVMAIK.
Το μόνο που απομένει να σάς πω είναι το φλέγον ζήτημα των εισιτηρίων...


Εδώ οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι την προηγούμενη φορά (στην πρώτη 'δόση' του ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ δηλαδή) έγινε ένας χαμός. Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που ήρθαν και δεν βρήκαν εισιτήρια, ή ήρθαν με τα εισιτήριά τους αλλά οι θέσεις ήταν λιγοστές και έτσι όσοι δεν μπορούσαν να στέκονται όρθιοι, έφυγαν απογοητευμένοι. Βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η έλλειψη αρίθμησης των θέσεων αλλά και η τρελλή ανταπόκριση που είχαμε από το κοινό (κάτι το οποίο ναι μεν μάς έκανε να χαρούμε πάρα πολύ, αλλά από την άλλη μάς προβλημάτισε επίσης πάρα πολύ).

από το φύλλο της 1.12.2009 της εφημερίδας ΡΟΔΙΑΚΗ
(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Έτσι, αυτή τη φορά, τα εισιτήρια θα είναι συγκεκριμένα ανά ημέρα παραστάσεων και θα προπωλούνται από τον Δικηγορικό Σύλλογο. Μόνο σε περίπτωση που περισσέψουν εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου, τις ημέρες των παραστάσεων. Οπότε, καλό θα ήταν να μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή!
Ενδέχεται να μην βρείτε!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο του Συλλόγου όσο και για σάς, θα υπάρχουν δύο είδη εισιτηρίων : τα μωβ που θα είναι για την παράσταση του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου , και τα πορτοκαλί που θα είναι για την παράσταση της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου.
Εντός των ημερών θα σάς ενημερώσω από πού ακριβώς και ποιές ώρες θα μπορείτε να τα προμηθευθείτε, όπως και το τηλέφωνο που θα μπορείτε να μαθαίνετε για τη διαθεσιμότητα κάθε μέρας, για να κανονίσετε ανάλογα το πρόγραμμά σας.
Όσο για την τιμή, αυτή δεν αλλάζει : παραμένει στα 10 € μόνο.

μωβ για το Σάββατο - πορτοκαλί για την Κυριακή

Ελπίζουμε ότι με αυτές τις 'διορθωτικές' κινήσεις, δεν θα ταλαιπωρηθείτε όπως την προηγούμενη φορά. Αλλά, ... όπως και νά'χει, φροντίστε κι εσείς να εφοδιαστείτε με λίγο περισσότερο χιούμορ, γιατί ...τι στο καλό, στο κάτω-κάτω κωμωδία θα πάτε να δείτε..
Πάντως , αυτό το οποίο δεν μπορούμε να καταφέρουμε είναι να αριθμήσουμε τις θέσεις του θεάτρου και να εφοδιαστούμε με το απαραίτητο λογισμικό που θα σάς επέτρεπε να κλείνετε τη θέση σας αγοράζοντας το εισιτήριό σας. Γιατί - να μάς προσγειώσω λίγο; - ε, στη Ρόδο ζούμε..Υπομονή..

Αναμείνατε στο ακουστικό σας λοιπόν,
για το πώς και πού και πότε
θα βρείτε εισιτήρια...


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:
Όοοολη η ενότητα αναρτήσεων
σχετικά με την 'πρώτη δόση'
του ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ
με ένα κλικ ΕΔΩ!

...έπεται συνέχεια...

4 σχόλια:

δεσποιναριον είπε...

Σε κιτρινακι δεν εχετε;
Καλη επιτυχι και τις δυο μερες!

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

για να δουμε αν θα δουλεψει αυτο το συστημα.. πειραματιζομαστε..

T the Beauty Queen είπε...

maik? i kseftila! kala tetoio epipedo proothite gia thn parastash sas? apo poy ki os poy einai kanali auto?

Γαβριηλ / Gabriel είπε...

αγαπητή μου editor , καλωσόρισες (και) στα σχολια!
Είναι αλήθεια ότι το TVMAIK είναι διαφορετικό από τα άλλα, αλλά ξερεις πόσοι το βλέπουν; Πάρα πολλοί! Μού έκανε και εμένα εντύπωση ότι στην 'πρώτη δόση' των παραστάσεών μας, πολλοί ήταν εκείνοι που έμαθαν για το ανέβασμα του έργου από το ΤVMAIK που είχε ...κατεβάσει το τρέηλερ από το ..ίντερνετ(!!!) και το πρόβαλε πρωί-βράδυ, χωρίς να το δώσουμε εμείς. (επειδή το ξεχάσαμε, όχι για κάποιον άλλο λόγο).
Και να σού εκμυστηρυεθώ κάτι; (αλλά μη μου ζητήσεις λεπτομέρειες). Η μαμά ενός από τα παιδιά της ομάδας...ΕΜΑΘΕ ότι ο γιος της παίζει στο έργο από το ΤVΜΑΙΚ. Και σου τ'ορκίζομαι ότι ΔΕΝ σού κάνω πλάκα!!

Σε περιμένω στην παράσταση!








Related Posts with Thumbnails