19 Σεπ 2008

αύριο η πρώτη προβολή

Λοιπόν, νομίζω πως όλα είναι έτοιμα για την αυριανή πρώτη διαδικτυακή προβολή στο νέο μου blogάκι Watch+Cut που θα το βρείτε πατώντας εδώ ακριβώς.

Όχι, δε θα σας πω από τώρα ποιά είναι η ταινία και τι υπόθεση έχει, αλλά δεν αντέχω να μη σας πω ότι πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους διάρκειας μόλις δέκα λεπτών του νέου Ιάπωνα σκηνοθέτη Kosai Sekine (φωτογραφία), βραβευμένου στις Κάννες και στη Νέα Υόρκη -οπότε σας λέω εκ προοιμίου ότι αξίζει ..κλικάρισμα-.

Το κλου (για μένα τουλάχιστον) είναι τα λόγια του ήρωα προς το τέλος της που μάλλον θα σας αγγίξουν -ελπίζω- (ευτυχώς οι υπότιτλοι είναι αγγλικοί, οπότε μην αρχίσετε ταχύρρυθμα μαθήματα ιαπωνικής..)

Για να πάρουμε όμως μια ιδέα για το αυριανό, αξίζει ίσως να δείτε το βίντεο-κλιπ που σκηνοθέτησε ο Kosai Sekine για το ολοκαίνουργιο single "Maledict Car" ("Καταραμένο Αυτοκίνητο") του φρέσκου γιαπωνέζικου γκρουπ Jemapur που παίζει αποκλειστικά ηλεκτρονική μουσική.
Αυτό το single κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία μόλις την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου που μας πέρασε (τραγούδι ημερών δηλαδή! όχι , για να μη λέτε πως δεν υπάρχει άμεση ενημέρωση...)

Περισσότερα για τους Jemapur
και τα υπόλοιπα τραγούδια τους
θα βρείτε εδώ


Jemapur - "Maledict Car"
σκηνοθεσία : Kosai Sekine


Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν,
από τις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος και εντεύθεν
καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, online στο Watch+Cut
watchandcut.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:








Related Posts with Thumbnails