3 Αυγ 2008

αυτή η ουρά δεν καταπίνεται με τίποτα..


Ναι,
δυστυχώς είμαι ακόμα εδώ...

Έχω φάει το γάιδαρο βέβαια, αλλά η ουρά είναι πάντα δύσπεπτη.
Περνάω ώώώώρες μπροστά στο κομπιούτερ να βγάλω εκκρεμότητες που δε βγαίνουν με τίποτα αυγουστιάτικο και για να μη 'φάω το καπέλο μου', έχω ανοιχτό το facebook για ώρα ανάγκης.
Τελικά αυτό το πράμα (για το facebook μιλάω) είναι Ο ορισμός του Μιθριδατισμού.. Αγάλι-αγάλι και.. εθίζεσαι χωρίς να το καταλάβεις.

Αλλά αυτό το ναρκωτικό έχει και τα καλά του. Έτσι, τις προάλλες που είχα οίστρο αλλά και μια κάποια μελαγχολία (σύνηθες το φαινόμενο όταν μπαίνει μήνας γενεθλίων..), άρχισα να αναρωτιέμαι τί να γίνονται άραγε όλοι αυτοί οι παλιοί συμμαθητές και συμμαθήτριες από το Δημοτικό. Τι να γίνονται άραγε αυτοί οι συμφοιτητές και οι συμφοιτήτριες.. Λϊγο πολύ, με τους συμμαθητές μου στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο δεν έχω χαθεί, αφού οι περισσότεροι έμειναν στο νησί , αλλά ένα μεγάλο ποσοστό από τους φίλους και τις φίλες στο Δημοτικό ή στο Πανεπιστήμιο σαν να τούς πήρε το Εύρηκα! Τι να πω.

Εννοείται πως εκείνο το μεσημέρι δεν έγραψα ούτε μια κερδοφόρα γραμμή σε κανένα δικόγραφο, αλλά -ουδέν κακόν!- βρήκα τη Μαρία! Συμμαθήτρια στο Δημοτικό, που έχει πλέον παντρευτεί στην Αθήνα, έχει και δυο παιδιά (αυτά να βλέπεις αντικομφορμιστή Γαβ, να δούμε πού θα πάει αυτή η ιστορία με την πάρτη σου - τέλος πάντων) αλλά -σημαντικότερο- είναι ΚΑΙ δεινή blogger Και δεινή ταξιδιώτισσα , όπως βέβαια και ο άντρας της ο Στάθης.
Το κοινό τους blog, γραμμένο στα αγγλικά παρακαλώ, περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα μέρη που έχουν ταξιδέψει. Και ως εδώ μπορεί να ακούγεται 'στάνταρ'. Αλλά το κλού της ιστορίας είναι ότι δίνουν φοβερές πληροφορίες για δρομολόγια , τιμές κλπ (που κι αυτό στάνταρ ακούγεται, ok) αλλά μάς κλείνουν πονηρά το μάτι και για έναν νέο τρόπο διακοπών : την ανταλλαγή σπιτιών (ΣΠΙΤΙΩΝ είπα!! - καλά δε ντρέπεσαι Γαβ;;;!!! - να ξαναπώ "τέλος πάντων" ακόμα μια φορά).

Το πράγμα ακούγεται εύκολο : στο blog τους γίνεται αναφορά για ένα site όπου μπορείς να συμφωνήσεις με άλλους ταξιδιομανείς τύπους από όλο τον κόσμο που θέλουν να έρθουν Ελλάδα και την ίδια χρονική περίοδο εσύ θέλεις π.χ. να είσαι στην ..Αργεντινή.
Γιατί να αλληλοξοδευόσαστε στα ξενοδοχεία;
Και γιατί το σπίτι να μένει άδειο και μόνο του;

Μιας και τελευταία δεν την παλεύω και μετράω τις μέρες να σηκωθώ και να φύγω, ξεκοκκάλισα όλο το blog της Μαρίας και του Στάθη και να μη σας πω ότι μου μπήκαν κολασμένες ιδέες για τα Χριστούγεννα....

Αυτό το ταξίδι τους στην Ισλανδία υπηρξε για μένα η χαριστική βολή - το παραδέχομαι. Έσκασα απ' το κακό μου!

Τα πειστήρια :
σας μισώ - σας μισώ

Τίτλος Blog : StaMar2005 (Στάθης-Μαρία, βασίμως υποθέτω)
Γλώσσα : Αγγλικά κυρίως
Ζήλεψα : Ισλανδία
Το blog είναι....Ροδιακό Προϊόν, κι ας ανεβαίνουν οι αναρτήσεις του από την πρωτεύουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:








Related Posts with Thumbnails