10 Φεβ 2008

365+1 φωτογραφίες



Το Κέηπ Τάουν λένε ότι είναι μια από τις όμορφες πόλεις του κόσμου. Βοηθάει η γεωγραφική του θέση και το καλά μελετημένο πολεοδομικό του σύστημα που βρίσκεται σε αρμονία με το περιβάλλον.


Από την άλλη θεωρείται μια από τις επικίνδυνες πόλεις της γης από άποψη εγκληματικότητας.Παρά την κατάργηση του Απάρτχαϊντ, οι αντιθέσεις παραμένουν πολλές και φανερές στους δρόμους. Πολλά και τα ερεθίσματα των δύο ερασιτεχνών φωτογράφων Paul και Kerry-Anne Giloway που παρατηρούν καθημερινά τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά . Από τον Μάρτιο του 2007 ως και σήμερα δημοσιεύουν στο κοινό τους Blog κάθε μέρα και μία ξεχωριστή φωτογραφία από την πόλη τους.

`












Το μικρό σχόλιο που συνοδεύει κάθε φωτογραφία τους σε συνδυασμό με την Αφρικάνερ (λευκή) τους καταγωγή, χρωματίζει ακόμα περισσότερο αυτό το ενδιαφέρον Blogάκι που είναι μάλλον ένα από τα πιο up-to-date σε όλη τη blogόσφαιρα, αφού ενημερώνεται κάθε μέρα και μάλιστα πρωί-πρωί. Φέτος μάλιστα θα έχουν και μία φωτογραφία 'μπόνους', αφού το 2008 είναι δίσεκτο...



Τίτλος του blog: Cape Town Daily Photo
Αγαπημένη ανάρτηση: ίσως (και) η σημερινή!
Χώρα: Νότιος Αφρική

Γλώσσα: Αγγλικά

1 σχόλιο:

Rizobreaker είπε...

Γεια χαρά!
Πάρα πολύ όμορφες φωτογραφίες! Όντως πολύ καλό το μπλογκ...
Καλή συνέχεια και στο δικό σου! :-)








Related Posts with Thumbnails